4. søndag i advent – Mofibo

4. søndag i advent – Mofibo

Lige om lidt er det 4. søndag i advent, hvor det igen er tid til en ny og spændende konkurrence her på bloggen. Endnu engang er det en gave, som jeg selv ekstremt gerne ville vinde, og derfor er jeg stolt over at kunne give den væk til en af jer.
Præmien er nemlig 2 x 3 måneders gratis abonnement til lyd- og e-bogsapp’en Mofibo til dig og en, du holder af. Uanset om du og din læsemakker er ny eller eksisterende bruger, kan I gøre brug af gavekortet.
For at deltage i konkurrencen skal du kommentere og like mit opslag på Facebook med denne uges adventsgave.

Derfor skal du deltage

Der er mange gode grunde til at deltage i konkurrencen. Den mest åbenlyse er, at det er adventskalenderens største gave i år. Du kan i denne uge vinde en gave med en værdi på over 750 kr. sammenlagt.

Udover ubegrænset benyttelse af lydbøger og e-bøger i tre måneder får du også en masse eksklusive Mofibo Originals, som ikke er til at finde på andre platforme. Det skal ikke lyde som en stor reklame for app’en, men jeg bruger den selv til daglig og lytter til mange podcasts og lydbøger.
Du får adgang til mere end 150.000 bøger, som inkluderer alle slags genrer. Selvom jeg primært beskæftiger mig med anmeldelser af kriminalromaner, så kan du også sagtens deltage, hvis du er mere til noveller, biografier eller noget helt tredje.

Så er du vild med bøger i ørene eller på din tablet, synes jeg, at du skal forsøge at vinde gaven og give det en chance – alle kan være med.

Tusind tak til Mofibo for at have lyst til at være med og for at give en så flot gave.
Jeg håber, I har lyst til at være med i konkurrencen, og du kan finde de forskellige konkurrencevilkår på opslaget på min Facebook-konto. 

Tidligere indlæg
Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar