Du kigger nu på indlæg i

Bogblog

Årets krimi- og spændingsbøger 2020

Årets krimi- og spændingsbøger 2020

Jeg har længe gået rundt og spekuleret over, hvorvidt jeg kunne tillade mig at komme med en anbefaling af 5 sublime bøger, som du, eller en du kender, kunne få gavn af at læse her i 2020 – eller i virkeligheden i 2021. Som bekendt har året ikke just været noget at råbe hurra for, og min tanke gik derfor også på, om jeg kunne risikere at træde nogen over tæerne og dermed gøre deres år 2020 endnu værre, end det måske allerede er/var.

Læs videre

Anmeldelse af Mofibo Reader

Anmeldelse af Mofibos Reader

Jeg har lidt for længe og lidt for ofte lovet en anmeldelse af den Reader, som Mofibo var så elskværdige at sende til mig. Desværre har jeg haft en masse andre ting, et hav af andre undskyldninger til konsekvent at udskyde den dag, hvor jeg satte mig ned for at formulere et par sætninger, der kunne danne ramme om en anmeldelse af den famøse reader – der faktisk slet ikke er så tosset igen, når man først har fået pakket den ud og fået den i hænderne.
Men nu skal det være nok med al den snak. I stedet er jeg kommet til tasterne for at fortælle lidt om, hvad jeg synes om Mofibos Reader. 

Læs videre

Min måned – maj 2020

Min måned - maj 2020

Maj 2020 har været en af de mest hektiske måneder meget længe for mit vedkommende. Jeg har netop i disse dage afleveret, hvad der må siges at være mit livs eksamensopgave. Mit speciale er blevet sendt afsted til vurdering og skal senere på måneden forsvares mundtligt over den digitale platform, Zoom. Det er ikke noget, jeg glæder mig til – jeg glæder mig i stedet til, det er overstået. 
Så jeg har lige små tyve dage til at forberede mit livs salgstale og ruste mig bedst muligt til det, der må møde mig i “eksamenslokalet”. Kryds gerne fingre.

Læs videre

Min måned – april 2020

Min måned - april 2020

April 2020 har har sgu været en mærkelig måned for at sige det mildt. Jeg ved, jeg ikke er alene, når jeg siger, at det både har været mærkeligt og virkelig op ad bakke at skulle arbejde hjemme hele måneden, ikke have mulighed for at komme til påskefrokoster og ikke have mulighed for at kramme sine venner og sin familie. Men det er desværre den virkelighed, vi fortsat lever i – forhåbentlig ikke så længe endnu, men man kunne godt frygte, det fortsætter nogle uger endnu.

Læs videre

Min måned – marts 2020

Min måned - marts 2020

En overskrift, der kan beskrive marts 2020, er formentlig kaos. Alt er blevet lukket ned, alt er blevet begrænset, og vi render alle sammen rundt i uvished og bekymring. Vi selv eller folk omkring os bliver syge, og det sætter sine naturlige begrænsninger på vores normale dagligdag. Jeg har arbejdet hjemmefra i over to uger, hvilket man også kan blive en smule kuk i låget af på sigt, selvom det er yderst billigt sluppet i sammenligning med mange andre rundt omkring.

Læs videre

Min måned – februar 2020

Min måned - februar 2020

Kalenderen har skrevet februar 2020, og det betyder, at jeg er kommet i gang med mit speciale. Sideløbende med mit skriveri arbejder jeg en masse og har ligeledes gang i kriminalromanerne, som dette indlæg også handler om.
Jeg har igen samlet de respektive anmeldelser for februar måned, så du kan læse lidt om anmeldelserne, inden du læser hele anmeldelsen. Derudover kan det være svært at holde hoved og hale i alle de anmeldelser, der bliver spyttet ud fra diverse anmeldere, så dette er endnu en mulighed for at få et overblik over mine anmeldelser.

Læs videre