Hvorfor jeg skriver

Jeg har af flere omgange, i ramme alvor, tænkt over, hvorfor jeg er begyndt at skrive blogindlæg og anmeldelser af bøger på min hjemmeside.
Tidligere har jeg forsøgt mig med dagbog på hobbyplan for blot at komme i gang med skriveriet. Det blev aldrig til mere end et par dage ad gangen, desværre.
Ønsket og lysten til at skrive stammer formentlig helt tilbage fra mine spæde år som skoleelev. Jeg elskede at digte historier og formidle dem i dansktimerne, selv hvis de ikke blev læst af andre end lærerinden og min far.

Det at skrive har jeg savnet – især i de senere år, hvor jeg ikke har skrevet skoleopgaver men blot gået på arbejde hver dag.
På mit arbejde får jeg skrevet mange artikler, blogindlæg samt mails. Det har givetvis også sat gang i lysten til at skrive for mine egne projekter og idéer.
I takt med min stigende trang til at skrive har jeg samtidig læst flere og flere kriminalromaner. Det har jeg formentlig arvet fra min kære far, som altid har haft en bog liggende på natbordet eller med til poolen på diverse ferier.

Når man læser bøger, så søger man af og til også efter andres oplevelser og tanker om bøgerne – hvad enten det er enkelte udgivelser eller emnet bøger i al sin enkelhed.
Det har tændt en gnist i mig, da jeg fandt flere meget dygtige boganmeldere rundt omkring på Internettet.
I min søgen på inspiration fandt jeg få mandlige bogbloggere på min egen alder. Det var derfor det sidste lille vindpust, der skulle til for at få mig til at dele mine skriverier med andre. Ene og alene på baggrund af, at jeg formoder, at mænd i min alder læser bøger, og de måske savner nogen at kunne relatere til – lige over.

Jeg er ingen journalist, og jeg har heller ikke skrevet noget i denne stil tidligere i mit liv. Derfor håber jeg, at dem der læser mine anmeldelser vil guide mig og komme med kommentarer og råd, så jeg kan blive bedre – så indlæggene bliver bedre.
Jeg håber, at der er nogen ude i den store verden, der læser mine blogindlæg og eller mine anmeldelser. Om de / I får noget ud af det, skal jeg ikke kunne sige, men vigtigst af alt så er mine skriverier lige så meget for min egen skyld.

Rigtig god læselyst.

Presse:
Interview i Fyens Stiftstidende
Interview hos Københavns Biblioteker