Du kigger nu på indlæg i

Serieanmeldelser

Anmeldelse af True Detective sæson 1

Anmeldelse af True Detective sæson 1

True Detective sæson 1 er en serie, der handler om opklaringen af et mystisk mord med et uhyre umage par i hovedrollerne i en by, der er mere “redneck” og bonderøv, end godt er. På trods af at det hele ser ud til at være blot endnu en krimiserie i rækken, så er True Detective bare meget mere.

Læs videre

Anmeldelse af Don’t Fuck with cats

Anmeldelse af Don't Fuck with cats

‘Don’t fuck with cats’ eller på dansk ‘Nallerne væk fra kattene’ er en amerikansk tv serie, du kan finde på streamingtjenesten Netflix. I virkeligheden er det nok mere en dokumentar opdelt i tre afsnit af ca. en times varighed, end det er en egentlig serie. Men vi følger nogle helt almindelige internetbrugere, som i sin tid satte sig for at opspore en ukendt mand, der optog videoer af sig selv, hvor han lemlæstede og dræbte små katte og efterfølgende lagde dem ud på nettet.

Læs videre

Anmedelse af Manhunt: Unabomber

Anmeldelse af Manhunt: Unabomber

Manhunt: Unabomber er en autentisk tv serie om FBIs jagt på Theodore John Kaczynski, som går under navnet Unabomber. Serien kan streames med et aktivt abonnement hos streamingtjenesten Netflix. Oprindeligt havde serien premiere på Discovery Channel tilbage i 2017.

Læs videre