Hvad er Mofibo?

Mofibo er en lyd- og e-bogs applikation til både iOS og Android. Det er en abonnementsservice, hvor brugerne betaler et månedligt gebyr for at være medlem.
På modsatte side af aksen finder man bibliotekernes app, eReolen. Denne er gratis og har begrænset udvalg, hvor Mofibo er en betalt service, der i modsætning til eReolen får mange nye udgivelser tilføjet løbende. Man betaler et månedligt gebyr og kan efterfølgende lytte og/eller læse alle de bøger, man ønsker.
Det kan sammenlignes lidt med Netflix, hvor sidstnævnte naturligvis blot er til tv-serier og film i stedet for litteratur.

For et stykke tid tilbage efterhånden blev svenske Storytel og danske Mofibo, der blev startet af iværksætteren Morten Strunge, lagt sammen under ét navn i stedet for at have to separate brands. Dette medførte lidt forvirring blandt de mange kunder, men efterhånden er der kommet styr på sagerne, og app’en er blevet ganske glimrende at benytte endnu engang. 

Hvorfor er Mofibo attraktivt for forfattere og forlag?

Man kan undre sig over, hvorfor en applikation som Mofibo er attraktiv for forfattere og forlag, når prisen for en læst bog på ingen måde kan sammenlignes med købsprisen i boghandlen. Udover at have en kæmpe kundebase, som potentielt kan læse forfatternes og forlagenes bøger, så har app’en også et ekstremt stort udvalg af bøger, som læserne frit kan kaste sig over. 
Det er som nævnt et slaraffenland for bogelskere, og man behøver ikke at dedikere sig til én slags genrelitteratur. Man kan nemt både læse kriminalromaner, traditionelle romaner og/eller en helt anden form for litteratur.

Kan man blive sponsoreret?

Som bogblogger læser man mange bøger. Det kan til tider være en dejlig variation at lytte til en lydbog engang imellem i stedet for at sidde med den fysiske udgave i hænderne. Mofibo ønsker af gode grunde at sælge flere abonnementer, og en relativ billig måde at gøre det på er at sponsorere diverse boganmeldere, hvor der gives gratis abonnementer i begrænsede perioder til de udvalgte anmeldere. 
Der er derfor rig mulighed for at modtage et gratis abonnement, hvis man er en dygtig bogentusiast på Instamgram og blog.

Prøv mofibo gratis

Har du lyst til at prøve kræfter med abonnementservicen, men er du ikke helt sikker på, at det er noget for dig? Så kan du prøve Mofibo gratis i 14 dage, hvor du kan lytte eller læse alle de bøger, du har lyst til.
Der burde ikke være nogen bindingsperiode, hvis du vælger at opsige abonnementer umiddelbart efter endt prøveperiode. Hvorfor, man skulle være at afmelde sit abonnement, skal være usagt. Det er dog helt frit for, hvis man udelukkende har lyst til at lytte gratis til Mofibo – eller læse.