Min måned – januar 2019

Min måned - januar 2019

Januar 2019 var ikke alene starten på et nyt år, det var også starten på læseferien for mit vedkommende. Hele januar har været skolefri, hvor jeg selv og mine medstuderende har haft rig mulighed for at læse op til vores respektive eksaminer. Det har der også været brug for, da vi i vores ene fag alene har over 1100 siders pensum, der skulle læses op på.

Jeg begynder efterhånden at kunne se fidusen i at være studerende igen, da man som bekendt har ekstremt mange fridage – som naturligvis skal bruges til noget andet end blot at dase.

På trods af at jeg egentlig føler, at min januar måned har været fuldstændig proppet med lektie- og eksamenslæsning, så er det alligevel blevet til en hel håndfuld boganmeldelser.

Hvis alt er gået ok på mit studie, så vil min undervisning starte igen til februar, hvor jeg naturligvis vil fortsætte med at læse og skrive boganmeldelser på bloggen. Hvis ikke alt flasker sig mht. studiet, så vil jeg kun få mere tid til at læse i den kommende tid.
Så det er egentlig win-win.

Boganmeldelser i januar 2019

Bøgerne jeg har anmeldt i denne måned er Den hvide død af Robert Galbraith, som er et pseudonym for den verdenskendte forfatter J. K. Rowling. Jeg har anmeldt en ny norsk krimiforfatter ved navn Heine Bakkeid, som har skrevet krimien Jeg vil savne dig i morgen. Langt om længe har jeg haft mulighed for at stifte bekendtskab med Anne Mette Hancocks skriverier, da jeg har anmeldt hendes første bog Ligblomsten.
Jeg lånte den næste bog på listen af min far, som er Midnatssol af Jo Nesbø. Desværre levede denne udgivelse ikke op til mine forventninger, og jeg synes egentlig, at han har skrevet en lidt vag krimi.

Stenens tid er den sidste konventionelle boganmeldelse i januar og er skrevet af Johan Ottosen. Bogen er første bind i en trilogi, som bliver udgivet på hans eget forlag i slutningen af februar.

Udover krimier og spændingsromaner har jeg i januar også læst og anmeldt en anden genre. Jeg har nemlig læst Mythos af Stephen Fry, som jeg fra første side var fuldstændig forelsket i.

Min far har har bidraget til bloggens indhold endnu engang med en anmeldelse af Da blev jeg døden af Steffen Jakobsen.

Udover de bøger, jeg har anmeldt, har jeg modtaget relativt mange anmeldereksemplarer i januar 2019, som jeg glæder mig til at læse og anmelde på bloggen i den kommende tid. Jeg er dybt imponeret og taknemmelig for, at forlagene og forfatterne vil sende deres nye udgivelser til mig – så tusind mange tak for det.

Indlægget indeholder reklame, da flere af ovennævnte bøger er tilsendt af de respektive forlag som anmeldereksemplarer.

Tidligere indlæg
Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar