Jeg er nomineret til Danish Book Blog Award 2019

Jeg er nomineret til Danish Book Blog Award 2019

Danish Book Blog Award 2019 er årets fineste pris for bogbloggere. Plusbog.dk faciliterer en årlig pris, hvor de hylder de danske frivillige anmeldere rundt omkring i landet. Her i 2019 har jeg været så ekstremt heldig at være blandt de nominerede kandidater – og det selvom jeg kun har været i gamet i lidt over et år. Jeg vil gerne sige tusind tak til dig eller jer, som har haft lyst til at nominere mig til prisen. Det er jeg oprigtigt virkelig glad for og på samme tid meget overrasket over.

Her kan du stemme på din favorit

Hvis du har lyst til at afgive din stemme i årets konkurrence, kan du gøre det hos Plusbog på deres hjemmeside. Det eneste du skal gøre er at opgive din mailadresse, som bruges til at sikre, at man ikke stemmer mere end én gang.
Hvorvidt virksomheden bruger din mailadresse til andre ting – såsom at sende nyhedsbreve og tilbudsmails, ved jeg ikke. I langt de fleste tilfælde er det muligt at fravælge mails, hvis man ikke ønsker det.

Danish Book Blog Award 2019 afgøres her

Afstemningen, som jeg er nomineret til, skal være med til at koge de 16 kandidater ned til 5 mulige vindere, som hver især bliver målt og vejet af et panel bestående af udvalgte Plusbog-medlemmer, et bloggerpanel og en jury. Denne trebenede taburet bestemmer, hvem der skal kåres som dette års bogblogger på baggrund af flere forskellige variabler.

Det er eksempelvis:

  • Vision med bloggen
  • Skrivestil
  • Interaktion med læserne 
  • og meget andet

Det er dygtige folk, som endeligt afgør, hvem der skal løbe med æren. Når de 5 finalister er fundet, så er konkurrencen helt og holdent ude af hænderne på de danske læsere.

Vinderen af Danish Book Blog Award 2019 offentliggøres om lørdagen til dette års Bogforum i Bella Center Copenhagen. Jeg har tidligere fortalt på bloggen, at jeg formentlig ikke deltager i år, da jeg ikke mener, at krimi-programmet er specielt fristende. Men bliver jeg en finalist i denne konkurrence, kan jeg formentlig ikke holde mig væk fra bogmessen i år alligevel.

Jeg håber selvfølgelig, at du har lyst til at give mig din stemme i årets DBBA konkurrence. Hvis du hellere vil give stemmen til en af de andre dygtige nominerede, så skal der ikke lyde noget negativt omkring det – det er helt fair.

Vi er desværre meget få nominerede fra krimi-land, men din stemme vil være med til at kompensere for det.

Endnu engang vil jeg bare sige tusind tak, fordi I gider at læse med på min blog og på forhånd tak for stemmerne.

Måske vi så alligevel ses til dette års Bogforum.

Tidligere indlæg
Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar