Håbløst bagud

Håbløst bagud

Mit indlæg hedder håbløst bagud, hvilket der er en god grund til. Når jeg kigger rundt omkring på de forskellige bogblogs, som jeg følger, samt rundt omkring på Instagram, så ser jeg primært helt nye udgivelser. Anmeldelser af nye bøger, der skal promoveres – og med rette. Bøgerne bør anmeldes af personer, der har helt ærlige meninger om dem, hvilket jeg mener, at alle dem, jeg følger, lever helt og holdendt op til.

Når jeg herefter kigger en smule indad, så ser jeg ikke udelukkende nye udgivelser. Jeg ser jo naturligvis også “gamle” bøger, der er udkommet for adskillige år siden. Hvorfor så det, kan man spørge sig selv. Det er hovedsageligt fordi, at jeg er kommet håbløst sent i gang med at læse de bøger, jeg finder interessante. Det er blandt andet Michael Katz Krefelds Ravn-serie, som jo bekendt starter ud med den anmelderroste kriminalroman, Afsporet. Det kan gøre, at jeg af og til kan følge mig håbløst bagud.

Jeg har i mange år holdt mig til faglitteratur, der kunne gøre mig klogere og dygtigere i min karriere. Nu har jeg dog langt om længe fundet den rette karrieremæssige hylde, hvor jeg føler, at jeg hører til. Derfor har jeg nu relativt fin tid til at læse skønlitterære bøger, der ikke blot er interessante, men også tager mig med i deres universer og beriger på en anden facon, end jeg tidligere har været vant til. Det skal så lige siges, at jeg har et fuldtidsstudie, job, træning og holdsport at passe, men ved siden af dette, får jeg læst mine skønlitterære bøger – de er mit pusterum.

Jeg har naturligvis læst bøger længe før, jeg valgte at starte min lille personlige blog. Bøgerne har jeg efterfølgende søgt informationer rundt omkring på Internettet og fandt frem til en række blogs. Det tændte en lille gnist i mig, hvilket gjorde, at jeg valgte at kaste mig ud i et nyt projekt. Projekt bogblog.

Bøgerne, jeg anmelder, der ikke er anmeldereksemplarer, er primært købt i diverse genbrugsbutikker og på adskillige loppemarkeder landet over. Ved siden af min interesse for skønlitteratur – herunder krimier – har jeg en stor interesse for genbrug. Det falder meget heldigt sammen med, at jeg kan købe mine bøger til meget lave priser. Den Blå Avis har også været en medvirkende faktor til, at jeg efterhånden er indehaver af et bredt udvalg af danske og udenlandske krimier.

Jeg forsøger at kæmpe mig igennem mine lange “to be read” lister ved siden af tilsendte anmeldereksemplarer for at komme up to date med andre bogbloggere og nye udgivelser. Min bog-rejse forsøger jeg at beskrive på bedste vis her på Titlen.dk. Jeg håber, at I vil følge med, selvom jeg engang imellem anmelder en lidt ældre bog i stedet for nye udgivelser, så jeg kan lidt væk fra at være håbløst bagud.

Tidligere indlæg
Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar