Sommerferielæsning på Ischia

Sommerferielæsning på Ischia

Indlægget her handler om min sommerferielæsning, jeg havde medbragt til destinationen for 2018 – Ischia.

Sommeren er for alvor over os – for nogle er ferien måske slut. Min sommerferie er hvert fald passé, og hverdagen har indtruffet sig igen. Lidt ærgerligt, for jeg i virkeligheden godt have brugt nogle uger mere på blot at nyde den danske sommer, nu hvor vi endelig har godt vejr i mere end nogle få dage ad gangen.

Min sommerferie bestod blandt andet af en uges rejse til en lille italiensk ø ved navn Ischia. Øen ligger en times sejlads ude i Napolibugten og bestod stort set udelukkende af indfødte og italienske turister. Sidstnævnte er noget, min familie og jeg altid har sat pris på, når vi har været udenlands. Af en eller anden årsag har vi altid nydt det, hvis vi ikke kunne forstå, hvad vores naboer ved middagsbordene sad og snakkede om.

Ischia er en ø fuld af myter og gamle græske fortællinger. Det siges, at der ligger en kæmpe under øen, der afgør vejret omkring øen.

Med på rejsen havde jeg også et lille udvalg af bøger, jeg havde planlagt at give mig i kast med, når vi landede i Napoli. Flyvning og jeg har nemlig aldrig været ekstraordinært gode venner, så jeg lod mig underholde af en film på Netflix – både frem og tilbage – i flyet.

Ischia er en vulkanø, hvilket vil sige, at hotellets pool var naturligt opvarmet af varmen fra undergrunden. Det gjorde, at der var rigtig god tid til at læse, da meget af ferien blev brugt på liggestole med små afstikkere i poolens varme vand.

Min lille håndplukkede stak bestod i de 3 bøger, der ses på billedet øverst i indlægget her. Jeg har skrevet lidt om de to bøger, jeg fik færdiggjort. Den ene, kan jeg allerede afsløre nu, fortsatte ikke helt i samme hæsblæsende tempo som dens forgænger, desværre.

Hvis du har lyst, kan du læse mine anmeldelser af de to bøger, jeg fik læst på ferien.
Anmeldelse af Alting har sin pris her. Anmeldelsen af Bye Bye Blackbird kan læses her. Rigtig god fornøjelse.

Tidligere indlæg
Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar