Min måned – februar 2019

Min måned - februar 2019

Februar 2019 er en måned, hvor der er sket ekstremt meget for mit vedkommende – både privat og i den grad også med hensyn til bloggen. Mit studie er begyndt på ny, så jeg vil formentlig falde tilbage i den tidligere faste rutine med 4-5 anmeldte bøger om måneden. Jeg håber at kunne finde tid til at læse endnu mere, men studiet begynder på ny at kræve min opmærksomhed, så antallet af boganmeldelser bliver ganske givet som før nævnt – desværre.

Jeg er kommet på bagsiden af en bog

Noget helt fantastisk er, at jeg er kommet på bagsiden af Mørket kalder, som er skrevet af Michael Katz Krefeld. Lindhardt og Ringhof har valgt at placere min bedømmelse på det nye oplag af bogen, hvilket jeg er ekstremt begejstret og stolt af – så mange tak for det.

Derudover har Palle Hyldgård Poulsen benyttet min bedømmelse af hans bog, Kastaniens DNA, på en plakat, som kan ses i diverse boghandler og på den kommende krimimesse. Hvorvidt bedømmelserne kommer på bogens næste oplag, skal jeg ikke kunne sige, men det er sjovt at se sin blogs navn på fysiske print.
Jeg håber, at jeg også i fremtiden vil være at finde på fysiske bøger med mine bedømmelser.

Boganmeldelser i februar 2019

Februar 2019 har været ekstremt hektisk, og det blev i alt til 10 anmeldte bøger på bloggen.

Jeg har i starten af måneden anmeldt Fjenden iblandt os af Jakob Melander. Bogen er 6. bind i hans krimiserie om politiassistenten Lars Winkler. Jeg var ganske godt underholdt og bogens handling løb over én dag, hvilket får læsningen til at synes nem.
Næste bog på listen er Sommermørke af Stina Jackson, som har fået rigtig mange flotte ord med på vejen af diverse anmeldere. Jeg var ikke helt så begejstret, men bogen passede formentlig bare ikke til mig og mit humør.
Operation nyttige idioter af Henrik Brun er starten på en ny spændingsserie om PET-agenten Selma Brinck. Bogen er højaktuel, da handlingens omdrejningspunkt er diverse flygtningestrømme til de nordiske lande.
Nordisk mytologi af Neil Gaiman er månedens bog, der falder uden for bloggens normale tema. Jeg valgte at læse bogen, fordi jeg har en personlig passion inden for religion og mytologi – og jeg blev virkelig ikke skuffet.
Næste bog blev Ensom ulv af Tommy Thorsteinsson, som udkom for en rum tid tilbage, men det gør den ikke mindre interessant. Jeg var oppe og køre over bogen, og jeg glæder mig til at læse videre i forfatterens fortælling om bogens hovedperson(er).
Kastaniens DNA af Palle Hyldgård Poulsen fik 5 stjerner som den eneste bog i februar 2019. Det er en helt anden type krimi, da bogens handling drejer sig om en retssag, hvilket er hyper-interessant i mine øjne. Jeg håber, at der kommer mere i fremtiden.
Sort sne falder af Michael Katz Krefeld lyttede jeg til som lydbog. Jeg har tidligere læst den foregående bog i serien, Protokollen og ville gerne have en afrunding på fortællingen. Jeg hørte bogen på eReolen’s mobile applikation.
Da jeg læste Sorger af Inger Wolf var jeg ikke helt overbevist om, hvorvidt den var noget for mig, eller om bogen ikke rigtig var mig. Derfor gav jeg den en mellem karakter, men jeg kunne egentlig godt tænke mig at læse lidt mere af forfatteren i fremtiden for at finde ud af, om “vi passer sammen” eller ej.
Apokalypsens engle af Johan Ottosen levede desværre ikke op til den første bog i fortællingen om Mirrin Bank efter min mening. Jeg kunne desværre ikke finde ud af, hvad jeg helt konkret syntes, men den var bare ikke helt på samme niveau som første bind.

Traditionen tro har Ole Hou, min far, også læst og anmeldt en bog. Den våde fisk af Volker Kutscher er 1. bind i serien om Gereon Rath og er en genudgivelse hos forlaget Lindhardt og Ringhof.

Det var alt for min februar 2019. Jeg håber, at I fortsat har lyst til at læse med på bloggen, når der snart kommer en ny anmeldelse online.

Indlægget indeholder reklame, da flere af de omtalte bøger er tilsendt som anmeldereksemplarer fra diverse forlag og forfattere.

Tidligere indlæg
Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar