Min måned – december 2018

Min måned - december 2018

December 2018 har været en af de mest hektiske måneder i min 26 år lange tilværelse. Der har både været travlt med arbejdet, hvor mine kunder skulle afslutte deres rekordsalg fra Black Friday og efterfølgende indstille sigtekornet på julesalget. Det er noget, jeg har skullet hjælpe med. Derudover har min studiemakker og jeg selv fået afleveret den første af vores eksamener til 1. semesters afslutning. Det var en opgave, der virkelig trak tænder ud. Til slut har jeg haft denne blog at passe samt min dertilhørende Instagram, som også skulle have lidt opmærksomhed.

Efterhånden som året snart går på hæld, så nærmer januar sig samtidig med hastige skridt. Det betyder samtidig, at jeg skal igang med at læse op til mine to eksamener, som er lagt henholdsvis d. 7.-10. januar og 21. januar. Hvis alt går efter planen, så er jeg tilbage og klar til at give den gas efter d. 21. januar med min private læsning. Jeg håber, tror og krydser fingre for, at alting nok skal gå som planlagt – men man ved jo aldrig, om man har en dårlig dag. Det må tiden vise.

Boganmeldelser i december 2018

Bøgerne jeg har anmeldt er Før jeg lukker øjnene af S. J. Watson. Jeg er også kommet lidt videre med Jussi Adler-Olsens krimiserie Afdeling Q, da jeg har læst og anmeldt Den grænseløse. Så har jeg prøvet lidt nyt i december 2018. Jeg har nemlig lyttet til en e-bog og anmeldt samme bog – valget faldt på Gengældelsen af Steffen Jacobsen. Afsporet er første bog i serien om Thomas Ravn skrevet af Michael Katz Krefeld. Den er ganske OK, og Møffe er en sjov tilføjelse til genren. Til slut har jeg læst og anmeldt Corpus Christi af Jesper Holm, som er en konspirationsthriller. Den var jeg meget glad for.
Min far har anmeldt Dennis Jürgensens nyeste udgivelse Eksploderende skadedyr. Du kan finde direkte link til samtlige boganmeldelser, hvis du klikker herover på bøgernes titler.
Det har været en meget gennemsnitlig måned denne gang. Der er kun blevet uddelt 3 og 4 stjerner. Måske vi er blevet for kritiske og forventer for meget af forfatterne. Jeg satser på, at anmeldelserne kan blive lidt mere positive i den kommende måned.

Jeg sagde til mig selv i novembers gennemgang, at jeg gerne ville læse lidt af de ældre bøger, jeg har stående på hylden. Det fik jeg gjort, så det er jeg egentlig ganske godt tilfreds med.

Indlægget indeholder ingen reklame denne gang, da alle bøgerne nævnt i indlægget er indkøbt selvstændigt.

Tidligere indlæg
Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar