Hvad er Saxo Premium?

Saxo Premium er en abonnementsservice, hvor kunderne kan købe bøger med store rabatter. Disse rabatter er dog betinget af, at man som kunde betaler et fast månedligt beløb for at få adgang og ret til de billige produkter. Ydermere får man som kunde hos denne tjeneste ubegrænset streaming af lyd- og e-bøger, som man også kan finde på lignende platforme.

Politiken Books har tidligere været Politikens Forlags e- og lydbogs service, men efter Saxo.com blev opkøbt af koncernen bag forlaget, blev deres og Saxo.coms respektive tjeneste lagt sammen.
Det medførte lidt børnesygdomme og smågener hos kunderne, men efter lidt tilvænningstid, så er kunderne efterhånden begyndt at vende sig til den nye platform.

Saxo Premium medlemskab

Med et medlemskab hos Saxo Premium får man adgang til visse titler tidligere, end man gør som kunde hos lignende platforme. Jussi Adler-Olsen udgav i sommeren 2019 en ny krimi i serien om Afdeling Q. Netop denne titel skulle kunderne hos henholdsvis Mofibo, eReolen og andre services vente længe på, hvor de hos Saxos app kunne læse og lytte til bogen kort efter udgivelsesdatoen.

Hvad koster det?

Prisen for et abonnement ligger på 99 kr. om måneden, hvilket er billigere end konkurrerende virksomheder. Hvis man som ny kunde skal beslutte sig for hvilket abonnement, der er det rigtige for en, så er prisen formentlig en afgørende faktor i det endelige valg. Som tidligere nævnt i denne artikel, så får man, udover lyd- og e-bøger, også rabat på fysiske bøger. Det er eksempelvis en ting, som man ikke finder hos nogle af de andre.

Der bliver ikke forsøgt at tale mere for nogle services frem for andre – det er i hvert fald ikke hensigten med artiklen. Hvad end man vælger, så vælger man grundet kærligheden til litteraturen med et brændende ønske om at blive underholdt af bøger af højeste kvalitet.

Der er ikke skrevet nogen anmeldelse af Saxo Premium på bloggen, da det ikke er et produkt, der er blevet testet endnu. Hvorvidt det er bedre end andre skal forblive usagt – medmindre nogen vælger at skrive kommentarer herunder.