Hvad er Lindhardt og Ringhof?

Lindhardt og RInghof er et dansk forlag, der udgiver bøger i mange forskellige litterære genrer. Hos forlaget har de nogle af landets helt store krimiforfattere tilknyttet såsom Michael Katz Krefeld, Anne Mette Hancock, Steffen Jakobsen og mange flere. Der bliver ikke nævnt forfattere inden for de mange andre genrer, som forlaget også udgiver, da bloggen ikke beskæftiger sig med disse.

Om forlaget Lindhardt og Ringhof

Forlaget ejer Danmarks største bogsite, Bog.dk. Her bliver der skrevet om en masse litterære emner, og de danske læsere kan blive klogere nærmest på daglig basis på nye danske udgivelser.
Selvom hjemmesiden er ejet af et forlag, så skriver de også af og til om forfattere, der udkommer på andre danske forlag – og ikke kun deres eget. Men det er hovedsageligt, næsten udelukkende, kun om Lindhardt og Ringhof og deres mindre forlag, som er ejet af selvsamme. Selvom forlaget udgiver mange danske forfattere, så udgiver de også mange udenlandske forfattere, så de danske læsere også får mulighed for at læse lidt udenlandsk litteratur.

Det danske forlag er en del af den store mediekoncern, Egmont. Dette er ikke umiddelbart en information, der betyder det helt store, men Egmont er en koncern, der også ejer dele af en hel masse andre danske virksomheder som blandet andet Nordisk Film.

Får man anmeldereksemplarer fra forlaget?

Som bogblogger og boganmelder får man tilsendt mange anmeldereksemplarer tilsendt fra Lindhardt og Ringhof. De er ekstremt søde til at sende bøger til anmeldelse – også selvom man måske ikke selv på forhånd har bedt om det. Dette kan godt virke som om, at man er ligeglad med at modtage anmeldereksemplarer, hvis man ikke anmelder dem. Men dette er på ingen måde tilfældet. Alle bøger er meget værdsat. 
Er man ny bogblogger, så bør man uden tvivl skrive til forlaget, hvis man ønsker at anmelde nogle af deres forfattere. Hvis forlaget mener, at man er attraktiv for dem, så burde man have gode chancer for at modtage nye udgivelser af danske og internationale forfattere.