Hvad er en lejemorder?

En lejemorder er en drabsmand eller -kvinde, der bliver betalt et givent beløb for at tage sig godt og grundigt af en bestemt person. Der er altså blevet indgået en aftale to personer imellem, hvor aftalen består i, at drabsmanden skal slå et andet menneske ihjel for et pengebeløb. 

Selvom emnet er ret så seriøst, så er der også nogle, der tager lidt gas på tingene. Der findes en hjemmeside, hvor man kan leje en lejemorder i Danmark. Her “skaber” de kontakten mellem lejemorderen og kunden. 
Når man kigger på månedlige søgninger på Google, så viser det sig, at der er relativt mange søgninger på “lej en lejemorder” på Google i Danmark.
Det skal lige siges, at hjemmesiden altså ikke har faste tilknyttede drabsmænd, men det er kun spas og løjer. På det pågældende website er det også muligt at se priser på de forskellige ydelser, som det kun er fantasien, der sætter grænser for. 

Det mest tragikomiske er næsten, at man kan læse anmeldelser af hjemmesidens ydelser på Trustpilot.dk, hvor man ellers kun ser mere eller mindre seriøse anmeldelser. Det at man kan anbefale en hjemmeside, hvor man kan leje en lejemorder, burde skrige til himlen, at det kun er for sjov, og at der intet seriøst ligger bag.

Bøger og internettet

Vi møder ofte lejemordere i diverse bøger og kriminalromaner, som ligeledes modtager et beløb for at klare ærterne. Bøgernes beskrivelser af dette erhverv er måske derfor, de fleste mennesker har en opfattelse af, at denne type ‘ansatte’ kun er ren fiction. Men hvis man ser forskellige tv-programmer om politiet og krimibranchen, så vil man uden tvivl opleve, at der bliver snakket om “the Dark Web”. 
Her taler det danske politi om, at der kan købes mange forskellige produkter og ydelser på dette sorte internet.