Hvad er Krimimessen?

Krimimessen er en bogmesse, der foregår hvert forår i Fængslet i Horsens. Bag messen finder man Horsens Kommunes Biblioteker, der hvert år sørger for, at gæsterne får den bedste oplevelse og endda får muligheden for at møde og snakke med deres yndlingsforfattere. Biblioteket samarbejder med forskellige forlag og boghandlere, som man også kan møde på messens “butikstorv”, hvor udstillere viser og sælger deres nyeste bøger og forfattere frem.
De tilknyttede folk yder et kæmpe stykke arbejde, så gæsterne kan få en fantastisk weekend i selskab med deres krimi-venner.

Hvad kan man opleve på messen?

Er man på jagt efter forfatternes underskrifter, så vil der flere gange i løbet af weekenden være mulighed for at få sine bøger signeret. Men det handler naturligvis om at holde sig til, da der ofte er mange gæster i kø. Derudover vil det være muligt at høre forfatterne tale med forskellige interviewere om deres nyeste udgivelser. Disse samtaler er ofte en god mulighed for forfatterne og forlagene til at øge salget af deres bøger – specielt hvis de får talt dem op.
Slutteligt er det, som nævnt herover, muligt at købe en masse bøger til gode messepriser. 

Bogbloggere og boganmeldere besøger også Krimimessen for at få lidt nyt indhold til deres blog og for at opleve eksklusive møder med krimiforfattere. 

Derfor bør man besøge messen

Er man til kriminalromaner og elsker alt, hvad der har med krimigenren at gøre, så bør man om ikke andet overveje at lægge vejen forbi Horsens. Får man ydermere ikke det største kick ud af at besøge Bogforum i Bella Center grundet dets størrelse og brede genrevalg, er det blot en endnu bedre årsag til at kigge forbi Horsens.
Det kan godt være lidt overvældende at besøge bogmessen i efteråret på Amager, da det mildt sagt er kæmpestort, og der er fuld fokus på alle litteraturens genrer. På Krimimessen oplever man kun spændingsbøger, thrillers og krimier – og bøger i lignende kategorier. 

Du kan læse mere om messen her.