Fritidslæsning under uddannelse

Fritidslæsning under uddannelse

Først og fremmest. Det at finde tid til fritidslæsning under uddanelse er svært – men det er det hele værd!
Dem som har fulgt med i lang tid efterhånden ved formentlig, at jeg læser min kandidatuddannelse i Odense, som jeg startede på sidste år i september. Det var noget, jeg havde set frem til i meget lang tid, og jeg glædede mig ekstremt til at komme i gang med at uddanne mig igen. Jeg havde dog en lille frygt, der hed, at jeg ikke vidste, hvor meget jeg ville få læst udover lektier, så længe uddannelsen stod på. 

Bloggen blev som bekendt startet omkring august 2018. Det kan måske virke lidt underligt, at jeg gav mig i kast med at skrive anmeldelser, når jeg nu vidste, at jeg ville få travlt med lektielæsning og ikke så meget tid til fritidslæsning.
Jeg vidste naturligvis, at det ville blive virkelig hårdt, og jeg vidste, at der ville blive meget lektielæsning fra dag til dag. Jeg havde dog ingen anelse om, hvor meget forberedelser til forelæsningerne ville fylde. 

Udover den daglige forberedelse, der hører med ved et kandidatstudie, havde jeg også undervisning. Jeg forsøger at være pligtopfyldende, og derfor mødte jeg frem til alle forelæsninger. Derudover havde jeg mit arbejde, der også skulle passes. Det efterlader dermed ikke mange timer til fritidslæsning, men jeg gik til opgaven og håbede på, at jeg havde overskud og tid til også at få vendt nogle sider i en kriminalroman hver aften, inden jeg lagde mig i min seng og kiggede op i loftet.

Nu er jeg ved at være ved vejs ende af uddannelsen og mangler kun mit speciale – eller kun og kun. Jeg ved, inden jeg begynder min skriveproces, at det bliver presset mht. at få tid til det hele, når jeg også arbejder så meget, som jeg gør. 
Mit forår kommer derfor til at se således ud, at jeg arbejder fire dage om ugen, har en hel dag samt weekender og aftener til at skrive speciale. Derudover skal jeg selvfølgelig også finde tid til at læse mine bøger og anmelde dem.

Såe.. Måske kommer der lidt færre anmeldelser i fremtiden, end der plejer. Jeg har sagt det flere gange, men tiden bliver en relativ afgørende faktor for, hvor ofte jeg kommer til at udgive en ny boganmeldelse. 
I stedet kan jeg måske lettere finde tid til at agere bogblogger igen og få tid til blot at skrive artikler, da de ikke kræver samme forberedelser som boganmeldelserne gør. 

Tidligere indlæg
Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar