Boganmeldelse – Djævlens Ansigt af Øbro & Tornbjerg

Boganmeldelse - Djævlens Ansigt af Øbro & Tornbjerg

Bogen er andet bind i serien om vores hovedperson Katrine Wraa. Djævlens Ansigt har omdrejningspunkt omkring opklarelsen af en mulig mordbrand af en ung kvinde.

Katrine havde i seriens første udgivelse en skrækindjagende oplevelse, da hun nær blev slået ihjel af en skræmmende og hensynsløs morder.
Denne episode har, forståeligt nok, sat sine spor i Katrines sind, hvilket dog ikke holder hende synderligt tilbage – det er i højere grad hendes kollegaer, der tænker på hendes helbred.
Samtidig med hendes indre kamp lider hendes far også i England. Han er blevet meget syg, hvilket gør afstanden mellem Danmark og England svær for Katrine, da hun naturligvis ønsker at være ved hans side.

Udover Katrines familiære problemer med hendes fars sygdom indleder hun et seksuelt og sensuelt forhold til sin nærmeste kollega, som skaber nogle problemer.
Forholdet sætter deres professionelle samarbejde på en prøve, da han ikke fuldstændig kan skjule sine følelser for Katrine på arbejdspladsen.

Efterforskningen af mordbranden sender politiet i retning af narkosmugleri og prostitution. De finder hurtigt ud af, at den dræbte var en højprofileret prostitueret, som ikke alle kunne gå til.

Bogen følger flere synspunkter, som bliver samlet under et tag til slut.
Vi får blandt andet lov til at få et indblik i, hvordan Maja, den dræbte prostituerede, kom ind i den hårde branche. Derudover følger vi sideløbende flere kriminelle og deres fortællinger – heriblandt 2 unge håbefulde småkriminelle, som bliver viklet ind i et større puslespil.

Disse små fortællinger skildrer meget fint den bandekonflikt, som stadig i 2018 hærger i Danmark.

 

Jeg var meget lang tid om at få den afsluttet, da den ikke fangede mig på samme måde som sin forgænger.


KARAKTER
Alt i alt en god bog

Djævlens Ansigt af Øbro og Tornbjerg

3 / 5

Tidligere indlæg
Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar