Jeg er nomineret til Danmarks bedste krimiblogger 2019

Danmarks bedste krimiblogger 2019

Danmarks bedste krimiblogger 2019 bliver for første gang nogensinde uddelt til en heldig og dygtig blogger. Det sker meget oplagt, når man tænker på navnet på prisen, til Krimimessen i Horsens i år, som løber af stablen 6. til 7. april. Jeg skal selv deltage til messen for første gang sammen med min far, og jeg glæder mig helt vildt til at se, hvad det hele er for noget. Jeg har, for at være helt ærlig, ekstremt høje forventninger til messen, da programmet for i år virkelig ser godt ud. Landets allerstørste krimiforfattere deltager sammen med nogen af udlandets mange dygtige forfattere.

Konkurrencens første del

Gerningsstedet, som er en Facebookside ejet af forlaget Lindhardt og Ringhof, skrev ud til en masse krimibloggere på e-mail og fortalte, at de snarest ville offentliggøre en konkurrence, hvor Danmarks krimilæsere fik mulighed for at indstille deres yndlings krimiblogger. Det hele skete på Gerningsstedets Facebookside, og jeg var så heldig at blive indstillet til Danmarks bedste krimiblogger 2019 af læsere, hvilket var en stor overraskelse for mig. Jeg blev meget beæret og faktisk også en lille smule rørt over, at nogen havde lyst til at indstille mig. Jeg ved naturligvis godt, at jeg har læsere på bloggen – fordi det kan jeg se i mine tal – men det er lidt specielt og helt fantastisk, når man kan sætte ansigt på. Så bliver det på en anden måde virkeligt.

Konkurrencens anden del

Jeg var så heldig at være iblandt de 6 bloggere, der fik flest nomineringer og dermed muligheden at komme videre i konkurrencen om at blive Danmarks bedste krimiblogger 2019. Det er en smule surrealistisk at blive nomineret og komme videre i konkurrencen, da jeg egentlig kun har været i gang med at blogge om bøger siden august i 2018. Konkurrencens anden del består af, at læserne kan stemme, på den blogger, som de enten synes bedst om, eller de mener, fortjener prisen mest. Afstemningsfasen løber fra 1. marts til 18. marts. De 3 krimibloggere, der får flest stemmer af læserne, kommer videre til konkurrencens tredje og sidste del.

Konkurrencens tredje del

Jeg forventer på ingen måde at komme til dette punkt, men nu er jeg kommet så langt i konkurrencen, så det ville da være fuldstændig fantastisk at være iblandt de 3 sidste bloggere i konkurrencen om at blive Danmarks bedste krimiblogger 2019. Den endelige afgørelse bliver truffet af en professionelt sammensat jury bestående af Michael Katz Krefeld, Jussi Adler Olsen, Helle Vincentz, Jens Henrik Jensen, Annette Hyllested og Lida Wengel. Disse 6 personer bestemmer enerådigt, hvem, de mener, skal vinde den flotte pris. Prisen bliver overrakt søndag d. 7. april under Krimimessen på Trykkeriet.

Jeg vil egentlig bare sige tusind tak til dem, som først har valgt at indstille mig og derefter givet mig deres stemme i afstemningen.

Årsagen, til at jeg er sådan lidt rundt på gulvet, er, at de andre bloggere i konkurrencen om Danmarks bedste krimiblogger 2019 har været i gang meget længere end jeg selv. Det giver derfor ingen mening i mit hoved, at jeg er en del af “eliten” inden for danske krimiblogs. Selvom det ikke helt er faldet på plads endnu, så er jeg ekstremt beæret og meget taknemmelig for det. Så tak.

Hvis du har lyst, kan du afgive din stemme til mig via linket her.
Uanset udfaldet er jeg helt vildt taknemmelig for jer, der har lyst til kontinuerligt at læse med på mine anmeldelser og mine andre små skriverier.

Jeg håber, at vi ses til Krimimessen.

Tidligere indlæg
Næste indlæg

5 Comments

Skriv en kommentar