Min måned – august 2018

Min måned - august 2018

August 2018 har budt på mange spændende ting for mit vedkommende. Jeg har startet en ‘karriere’ som bogblogger og boganmelder, og jeg har åbnet op for en offentlig Instagram-profil, hvor hele verden kan følge med i min gøren og laden i den litterære verden.
Til slut har jeg købt min første studiebog, nogensinde. Det lyder måske besynderligt, at jeg vælger at fremhæve det, som en af månedens gode ting, men det er noget ganske særligt for mig.

Det at blive bogblogger har gjort, at jeg nu har et talerør, hvor det er muligt at ytre mine holdninger om en given bog overfor personer, som måske finder det at læse, lige så interessant som jeg.
Jeg har samtidig fået min sag for, da jeg aldrig har tænkt specielt meget over, hvad jeg postede på Instagram. Hvis jeg har i sinde at skulle følge med nogle af de andre bogbloggere, skal jeg godt nok stå tidligt op.
Instagram som personlig branding er en helt ny verden, der åbner sig for mig.

Måneden er gået hurtigt for mit vedkommende. Jeg kom tilbage på arbejde for fuld kraft efter nogle dages ferie hist og her og skulle finde ind i de faste rutiner nok engang.
Min læsning har været relativt rutinepræget, hvor jeg har forsøgt at få tid til ca. en times læsning hver dag – som minimum.
Selvom jeg har haft run på min dagligdag, har jeg stadig formået at få læst næsten hver dag.

Boganmeldelser i august 2018

I august 2018 fik jeg anmeldt 3 bøger her på bogbloggen, hvor min far også bød ind med en enkelt anmeldelse. Bøgerne jeg fik anmeldt er Marco Effekten, Forfølgerne og Snemanden. Min far anmeldte Tørke, som du kan læse her. Mine 3 anmeldelser er alle af 3 bøger med solide historier, som på hver deres måde drager læseren til at læse et kapitel mere.
Selvom jeg ikke havde en euforisk oplevelse med Marco Effekten, er bogen stadig en del af den samlede fortælling om Afdeling Q, som man ikke kan gå glip af, hvis man ønsker en komplet historie.
Forfølgerne var en ny og anderledes bog for mig – på den gode måde. Gribende, spændende og en lille smule dramatisk tror jeg, vil være de bedste ord for bogen. Jeg glæder mig til mere fra de to danskere bag pseudonymet A.J. Kazinski.
Jo Nesbø leverede endnu engang som forventet. Ganske enkelt. Snemanden er på niveau med hans første udgivelse i serien om Harry Hole, Flagermusmanden.
Snemanden var nervepirrende på den helt rigtige Jo Nesbø facon hele bogen igennem. Historien om hovedpersonens tilbagevendende personlige problemer med alkohol kan godt blive en smule triviel og stereotyp, men serien er bundet godt sammen. Anmeldelsen kommer op på bloggen snarest.

September bliver en travl måned med studiestart. En ny epoke begynder, men jeg forsøger så vidt muligt at holde hjulene godt i gang på min nystartede bogblog.

Tak fordi du læste med.

Tidligere indlæg
Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar