2. søndag i advent – Saxo.com

2. søndag i advent – Saxo.com

1. søndag i advent er forbi – og jeg håber, I havde en dejlig dag. Konkurrencen med de to bogpakker gik til en heldig vinder, som fik direkte besked. Nu er det tid til en ny konkurrence, hvor I kan vinde en mindst lige så lækker præmie. Denne kan gøre julen lidt sødere, og du kan måske endda spare lidt penge på dine julegaver.
I den kommende weekend kan du og en anden heldig kartoffel være heldig at vinde et gavekort på 250 kr. til Saxo.com, som er en online boghandel.

Mine egne erfaringer

Jeg har selv kun gode erfaringer med at handle på hjemmesiden, og det er også derfor, jeg har valgt at tage kontakt til folkene i virksomheden, da jeg i den grad kan stå på mål for dem. Samtlige af mine nyindkøbte studiebøger er blevet handlet her, og før jeg blev bogblogger, handlede jeg også skønlitteratur på denne webshop. 
Jeg har ikke lyst til at sidde og komme med den helt store salgstale, men jeg ønsker blot at fortælle, at jeg udelukkende udvælger adventsgaver, som jeg selv ville elske at vinde – så er det på plads.

Saxo havde heldigvis også lyst til at være med i den lille konkurrence, og jeg synes, at det er en rigtig flot præmie, de har stillet på højkant til to af jer læsere og/eller følgere på bloggen. 

Jeg håber, I har lyst til at deltage i konkurrencen, som I finder på min Facebookside lige her. På Facebook kan du også læse, hvad det kræver for at deltage – det er ikke specielt galt. Det kræver nemlig ikke så meget at lege med, og det er ganske uforpligtende. 

I øvrigt kan I, hvis I ikke allerede gør det, følge med på Instagram, hvor der sidst på måneden kommer en lille ekstra gave. Det er noget, som jeg tidligere har skrevet om her på bloggen. Nu har jeg teaset for den, så jeg håber, I vil være med til den tid.

Rigtig mange gange held og lykke.

Indlægget indeholder reklame, da Saxo.com har sponsoreret præmien til konkurrencen.

Tidligere indlæg
Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar