1. søndag i advent – Modtryk

1. søndag i advent - Modtryk

Den X. søndag i advent nærmer sig med hastige skridt, og det betyder, at det igen er blevet tid til en lille konkurrence. Denne gang er det Modtryk, som er så elskværdige at donere 2 x 3 lækre bøger til en heldig vinder og hans eller hendes læsemakker. Konkurrencen finder sted på min Facebookside, som du kan finde her

Det kan du vinde

Bøgerne, der er tale om, er ‘Kniv’ af Jo Nesbø, ‘Hun skal leve’ af Anders Roslund og ‘Otte måneder’ af Magnus Montelius. Alle tre er nylige eller nyere udgivelser, og alle har fået virkelig flotte ord med på vejen. Derfor er jeg også meget glad for at kunne give dem til en heldig vinder på søndag.

Kniv af Jo Nesbø

Jo Nesbøs seneste udgivelse Kniv har modtaget seks stjerner i Jyllands-Posten, hvor de bl.a. skriver, at bogen er: “Den mest ambitiøse kriminalroman i rækken og også den mest helstøbte.” 

Det er flotte ord, og min far har også været en af de meget begejstrede læsere. Han skriver bl.a. “Kniv er en underfundig, udfordrende og urovækkende thriller, der holder dig vågen!”. Bogen er nummer 12 i rækken om Harry Hole.

Hun skal leve af Anders Roslund

Jeg har anmeldt bogen og givet den topkarakter. Jeg skrev bl.a.:
“… et ekstremt interessant plot, der leger med den nordiske måde at forfatte en krimi på, kombineret med den amerikanske kynisme … Jeg er en glad krimimand og glæder mig til mere af samme skuffe i fremtiden.”

Det samme har Jyllands-Posten, og de skrev bl.a. følgende: 
“En af de bedste krimier, denne anmelder har læst meget længe.” 

Otte måneder af Magnus Montelius

Den sidste bog du kan vinde er Otte måneder af Magnus Montelius. Den har fået fem stjerner i Jyllands-Posten, hvor de skriver: 
“… et lærestykke i svenske tilstande med partiudnævnte embedsmænd, som vi herhjemme så småt er ved at tage hul på … en gedigen politisk spændingsroman …”

Jeg håber, I har lyst til at være med i konkurrencen, og du kan finde de forskellige konkurrencevilkår på opslaget på min Facebook-konto. 

Tidligere indlæg
Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar