3. søndag i advent – Krimimessen

3. søndag i advent - Krimimessen

Den 3. søndag i advent er på vej med hastige skridt, og det betyder, at det er tid til en ny konkurrence, hvor I får mulighed for at vinde en spændende præmie. I denne omgang er det Krimimessen, som er med på at give en gratis gave. Du kan være så heldig at vinde to søndagsbilletter til dig og din læsemakker, hvis du deltager i konkurrencen, som du finder på min Facebookside.

Derfor skal du deltage

Har du allerede nu planer om at besøge Krimimessen til foråret, er det en oplagt mulighed, hvis du forsøger at vinde to billetter til søndagens arrangement i konkurrencen her. Det kræver ingenting, og det koster dig heller intet at forsøge – det er en ren win win. 

Ved du ikke, hvad Krimimessen er for en størrelse, så har jeg tidligere skrevet et indlæg, eller artikel om man vil, om Krimimessen, og hvad man kan opleve i løbet af weekenden. Gider du ikke læse det nu, kommer der her en lille opsummering.

Krimimessen er en årlig bogmesse, hvor krimigenren for alvor bliver hyldet. I foråret bliver der sat fokus på spænding, krimi og andre mindre genrer og undergenrer, der hører herindunder. Messen foregår henover en weekend i Fængslet i Horsens, hvor Horsens Biblioteker er arrangører.
Som besøgende kan man møde kendte forfattere og høre interessante interviews om deres respektive udgivelser i samtaler med kendte som ukendte interviewpersoner.

Jeg har selv besøgt Krimimessen med min far i år, hvilket var min første gang – og jeg skal uden tvivl afsted igen næste år for at få endnu mere krimi under neglene.

Jeg håber, at I har lyst til at være med i endnu en konkurrence. Er der nogen tvivl om vilkår, regler eller lign. kan de findes på Facebook opslaget omhandlende konkurrence.
Jeg trækker vinderen på søndag d. 15. december og giver direkte besked til vedkommende. 
Held og lykke.

Tidligere indlæg
Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar